WEDSTRIJD ZVC Kaya's Beringen - Krijnen Keukens Malle  8 - 10  (3-7)

DATUM 13-01-2006  21:00

DOELPUNTEN 3’ 0-1 Toukouki, 10’ 0-2 Vergauwen, 11’ 0-3 Vergauwen, 12’ 0-4 Govers, 13’ 1-4 Yazgan, 15’ 2-4 Bitrusso, 17’ 2-5 Grunholz, 19’ 3-5 Strobants, 19’ 3-6 Grunholz, 20’ 3-7 Toukouki, 21’ 3-8 Vergauwen, 30’ 4-8 Bitrusso, 32’ 5-8 own-goal, 35’ 6-8 Bitrusso, 36’ 7-8 Strobants, 37’ 7-9 El Haoual, 38’ 8-9 Yazgan, 39’ 8-10 Grunholz

VERSLAG Selectie Kaya’s Beringen: Kabaoz Gokham, Strobants Robin, Tok Ismael, Yazgan Servet, Bitrusso Claudio, Ozdemir Ali, Kaya Yasar, Oizas Brahim, Kaya Allaitim, Yavuz Cemil, Schapmans Bart

Selectie Krijnen Keukens Malle: Laenens Norbert, Govers Raf, Geets Jef , El Bouchtati Zoubair, El Haoual Jamalle, Vergauwen Tim, Hzaine Yassine, Toukouki Mustafa, Michiels Roy, Grunholz Edwin, Vermeulen Gregory, Gysbrechts Tom

Spanning tot de allerlaatste seconde in topper tussen Kaya’s Beringen en Krijnen Keukens Malle
Krijnen Keukens Malle speelde een schitterende eerste helft en drukte de eerste achtervolger in de rangschikking, Kaya’s Beringen volledig terug op eigen helft. Vooral topschutter Edwin Grunholz leidde de dans met 4 assists en 2 doelpunten. Resultaat was een ruime 3-7 voorsprong bij de rust die eigenlijk nog veel hoger had kunnen (lees: moeten) zijn door een groot aantal gemiste doelkansen. We noteerden doelpunten van Toukouki (2), Vergauwen (2), Govers en Grunholz (2) voor Krijnen Keukens Malle en Yazgan, Bitrusso en Strobants voor Kaya’s.

Meteen al bij de aftrap van de tweede speelhelft kon Krijnen Keukens Malle de voorsprong via Tim Vergauwen vergrootten tot 3-8 en leek de wedstrijd gespeeld. Tot de 30ste minuut konden de leiders in 2de nationale B die ruime voorsprong ook vasthouden maar toen Kaya’s Beringen in 5 minuten speeltijd milderde tot 6-8 via een eigen doelpunt van Malle en 2 keer Bitrusso, kreeg de thuisploeg vleugels. Via een strafschop van Stobants in de 36ste minuut naderde Kaya’s zelfs tot op 1 doelpunt. Pas in de 37ste minuut kon Malle nog eens scoren, Jamalle El Haoual schoot de 7-9 in de kruising. Gelukkig voor Krijnen Keukens Malle kon het opnieuw rekenen op een sterk keepende Norbert Laenens die onder meer een 10-meter van specialist Strobants stopte. Toch kon Kaya’s via Yazgan opnieuw naderen tot 8-9 en bleef het dus mega-spannend tot op het eind. Het laatste woord was echter voor Edwin Grunholz die met een prachtig doelpunt de 8-10 overwinning voor zijn team Krijnen Keukens Malle bezegelde.